Ριγκατόνι με μανιτάρια


ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Υλικά
500 γρ. ριγκατόνι
500 γρ. άσπρα μανιτάρια
3 - 4 σκελίδες σκόρδο
500 γρ. κρέμα γάλακτος
μαϊντανό
παρμεζάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση 
Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Κόβετε τα μανιτάρια σε φετάκια και λιώνετε το σκόρδο.
Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τρίβετε τη παρμεζάνα.
Σοτάρετε στο λάδι τα μανιτάρια. 
Προσθέτετε το λιωμένο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για λίγο ακόμα.
Βάζετε τη κρέμα γάλακτος και την αφήνετε να σιγοβράσει για 5- 10 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρά.
Όταν είναι έτοιμη, προσθέτετε μαϊντανό και 2 κουταλιές παρμεζάνα. 
Ανακατεύετε και ρίχνετε και τα ριγκατόνι.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
Γαρνίρετε με μαϊντανό και με τριμμένη παρμεζάνα.
Απολαύστε την!!!




Credits: