
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αραδιάζουμε τα κομμάτια στην κατσαρόλα με 3/4 ποτηριού νερό καπάκι χαμηλή φωτιά να βράσουν για καμιά ώρα .
- Είναι ξεκοκαλισμένα κότσια και θέλουν το χρόνο τους .
- Μόλις μαλακώσουν ελαιόλαδο,1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα μεγάλα κομμάτια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς (που έχω μπόλικες) 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο .
- Τσιγάρισμα να πάρουν χρώμα .
- Αρκετά γυρίσματα και αν πιάσουν ελαφρά ακόμα καλύτερα .
- Σβήσιμο με 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί αλατοπίπερο χαμηλή φωτά για κανα 1/2ωρο .
- Μόλις το φαγητό μείνει με λίγο ζουμάκι ρίγανη και κλείσιμο !
Δημιουργός συνταγής: Souki Simeonidou