Χοιρινό κρασάτο με πιπεριές

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αραδιάζουμε τα κομμάτια στην κατσαρόλα με 3/4 ποτηριού νερό καπάκι χαμηλή φωτιά να βράσουν για καμιά ώρα .
  2. Είναι ξεκοκαλισμένα κότσια και θέλουν το χρόνο τους .
  3. Μόλις μαλακώσουν ελαιόλαδο,1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα μεγάλα κομμάτια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς (που έχω μπόλικες) 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο .
  4. Τσιγάρισμα να πάρουν χρώμα .
  5. Αρκετά γυρίσματα και αν πιάσουν ελαφρά ακόμα καλύτερα .
  6. Σβήσιμο με 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί αλατοπίπερο χαμηλή φωτά για κανα 1/2ωρο .
  7. Μόλις το φαγητό μείνει με λίγο ζουμάκι ρίγανη και κλείσιμο!

Δημιουργός συνταγής: Souki Simeonidou