Μάφινς γεμιστά με μαρμελάδα



ΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Υλικά
1 1/2 κούπα (δοσομετρητή των 250 ml) γάλα
1 1/2 κούπα ζάχαρη
2/3 κούπας ηλιέλαιο
2 αυγά
2 βανίλιες
3 1/2 κούπες αλεύρι γοχ. ή 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Αν βάλετε αλεύρι γοχ. θα βάλετε και 1 κσ. μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλάτι
1/3 κγ. κανέλα
1/4 κγ. μοσχοκάρυδο
Μαρμελάδα της αρεσκείας μας (εγώ έβαλα σπιτική μαρμελάδα μανταρίνι)

Για την επικάλυψη:
1/2 κούπα ζάχαρη
1/2 κγ. κανέλα
1/4 της κούπας λιωμένο βούτυρο

Σ' ένα μπολ χτυπάμε μ' ένα αυγοδάρτη το γάλα, το ηλιέλαιο, τ' αυγά και τις βανίλιες.
Σ' ένα άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι, το μπέικιν (αν βάλουμε αλεύρι γοχ.), την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
Προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα του αλευριού στο μείγμα με το γάλα και τ' αυγά και χτυπάμε μ' ένα αυγοδάρτη να ενωθούν καλά όλα τα υλικά μαζί.
Σε κάθε θήκη για μάφιν, βάζουμε λίγη ζύμη του κέικ, προσθέτουμε μια κουταλιά μαρμελάδα της αρεσκείας μας και συνεχίζουμε με λίγη ακόμη ζύμη από πάνω μέχρι να τελειώσουν όλες οι θήκες. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 30'.
Όταν ψηθούν, αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια αλείφουμε από πάνω τα κεκάκια με το λιωμένο βούτυρο και μετά βουτάμε την επιφάνειά τους στην κανελοζάχαρη!!
Είναι απίστευτα νόστιμα!


Credits:
Λένα Χριστοπούλου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ