
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥΠΑ
Ελαφριά και πεντανόστιμη!
Ιδανική και για βραδινό!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε λίγο λάδι σε κατσαρόλα και μόλις κάψει προσθέτουμε μια κούπα κριθαράκι και το θωρακίζουμε για λίγο.
- Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένη ντομάτα με 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, 1 κύβο ζελέ κότας και 5 κούπες ζεστό νερό.
- Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
- Σερβίρουμε με φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου
