Κρασάτες χοιρινές μπουκιές από κότσι με πατάτες

χοιρινές μπουκιές από κότσι με πατάτες

ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ



Υλικά

  • 1 κότσι χοιρινό, ξεκοκαλισμένο 
  • λάδι
  • πατάτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • μερικά ντοματίνια
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • λεμόνι


Εκτέλεση
  1. Κόβω το ξεκοκαλισμένο κότσι σε κομμάτια και το βράζω μέχρι να μαλακώσει.
  2. Έπειτα σε φαρδιά κατσαρόλα καίω λάδι, ρίχνω το κρέας μαζί με τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μερικά ντοματίνια, τα σοτάρω και σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί.
  3. Κλείνω το καπάκι και μόλις μείνει με το λαδάκι του ρίχνω μπόλικο λεμόνι και σερβίρω.


Credits:

Σούλα Λεβέντη
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ