Σχετικά με εμάς
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
_ΑΥΓΑ
_ΖΥΜΑΡΙΚΑ
_ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
_ΚΡΕΑΣ
_ΛΑΔΕΡΑ
_ΛΑΧΑΝΙΚΑ
_ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
_ΜΕΖΕΔΕΣ-ΟΡΕΚΤΙΚΑ
_ΟΣΠΡΙΑ
_ΠΑΤΑΤΕΣ
_ΡΥΖΙ
_ΣΑΛΑΤΕΣ
_ΣΑΛΤΣΕΣ-ΝΤΙΠΣ
_ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ
_ΣΝΑΚΣ
_ΣΟΥΠΕΣ
_ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
_ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
_ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΖΥΜΗ
_ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
_ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
_ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
_ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ
_ΚΕΙΚ
_ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ-ΜΠΙΣΚΟΤΑ
_ΚΡΕΜΕΣ
_ΠΑΓΩΤΑ
_ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
_ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ
_ΤΟΥΡΤΕΣ-ΠΑΣΤΕΣ
_ΡΟΛΑ-ΚΟΡΜΟΙ
_ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ
_ΠΟΤΑ-ΡΟΦΗΜΑΤΑ
_ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΠΙΤΕΣ-ΖΥΜΕΣ
_ΠΙΤΕΣ-ΠΙΤΣΕΣ-ΤΑΡΤΕΣ
_ΠΙΤΑΚΙΑ-ΤΑΡΤΑΚΙΑ
_ΖΥΜΕΣ
_ΨΩΜΙΑ
_ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
_ΚΡΕΠΕΣ
_ΒΑΦΛΕΣ
_PANCAKES-ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
_DONUTS-ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
_ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ-ΜΠΡΙΟΣ
_ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΓΙΟΡΤΙΝΑ
_ΠΑΣΧΑ
_ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
_ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ
_ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΒΙΝΤΕΟ
ΜΥΣΤΙΚΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Αρχική σελίδα
ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ - ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΑ
Κορμός Μωσαϊκό
Κορμός Μωσαϊκό
ΚΟΡΜΟΣ ΜΩΣΑΪΚΟ
Υλικά
250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ ζάχαρη άχνη
3 κουτ σούπας κακάο
3 κουτ σούπας πραλίνα
1 σφηνάκια κονιάκ
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
1/2 κούπα γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Όταν γίνει σαν κρέμα προσθέτουμε το κακάο, την πραλίνα, το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Σπάμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το γάλα.
Ρίχνουμε τα μπισκότα μέσα στο μπολ με την κρέμα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μίγμα σε φόρμα που έχουμε ντύσει με μεμβράνη.
Σκεπάζουμε και από πάνω με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
Διατηρούμε στην κατάψυξη.
Δημιουργός συνταγής:
Vasia Zaglara
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο
Google News
!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Γεμιστά Κολοκυθάκια με Αυγολέμονο
Δεκεμβρίου 30, 2024
Κανελόνια με Κοτόπουλο, Μανιτάρια και Πιπεριές
Δεκεμβρίου 30, 2024
Γίγαντες Φούρνου
Δεκεμβρίου 31, 2024
Σπιτική λεμονάδα
Μαΐου 31, 2021
Κουλουράκια Πορτοκαλιού
Μαρτίου 07, 2025
Χτυπητή (Τυροσαλάτα)
Μαΐου 31, 2021
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK !
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
ΑΛΟΙΦΕΣ
ΑΥΓΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΙΜΑΣ - ΚΡΕΑΣ - ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΛΑΔΕΡΑ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΝΤΡΕΣΙΝΓΚΣ
ΟΣΠΡΙΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΡΥΖΙ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΠΣ
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ - ΤΟΣΤ
ΣΝΑΚΣ
ΣΟΥΠΕΣ
ΨΑΡΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
PANCAKES - ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΒΑΦΛΕΣ
ΓΛΑΣΑ - ΣΙΡΟΠΙΑ - ΓΛΥΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ
ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ
ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ
ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΓΛΥΚΑ ΨΥΓΕΙΟΥ - ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΚΕΙΚ
ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ - ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ
ΚΡΕΜΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ - ΜΟΥΣ - ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙ
ΚΡΕΠΕΣ
ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ
ΝΤΟΝΑΤΣ - ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
ΠΑΓΩΤΑ
ΠΟΤΑ - ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΡΟΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ - ΚΟΡΜΟΙ
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ
ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΣ
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ - ΜΠΡΙΟΣ
ΠΙΤΕΣ - ΖΥΜΕΣ
PANCAKES - ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ
ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ
ΒΑΦΛΕΣ
ΖΥΜΕΣ
ΚΡΕΠΕΣ
ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΝΤΟΝΑΤΣ - ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
ΠΙΤΑΚΙΑ - ΤΑΡΤΑΚΙΑ
ΠΙΤΕΣ - ΠΙΤΣΕΣ - ΤΑΡΤΕΣ
ΠΙΤΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ
ΠΙΤΕΣ ΓΛΥΚΕΣ
ΠΙΤΣΕΣ - ΚΑΛΤΣΟΝΕ - ΠΕΪΝΙΡΛΙ
ΤΑΡΤΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ
ΤΑΡΤΕΣ ΓΛΥΚΕΣ
ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ - ΤΗΓΑΝΟΠΙΤΕΣ
ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ - ΜΠΡΙΟΣ
ΨΩΜΙΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
*ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
*ΑΡΑΚΑΣ
*ΑΡΝΙ
*ΓΑΡΙΔΕΣ
*ΓΑΥΡΟΣ
*ΚΑΛΑΜΑΡΙ
*ΚΑΤΣΙΚΙ
*ΚΙΜΑΣ
*ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ - ΚΟΛΟΚΥΘΕΣ
*ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
*ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
*ΛΑΧΑΝΟ
*ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
*ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
*ΜΟΣΧΑΡΙ
*ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
*ΜΠΑΜΙΕΣ
*ΜΠΡΟΚΟΛΟ
*ΜΥΔΙΑ
*ΠΙΠΕΡΙΕΣ
*ΠΡΑΣΑ
*ΡΕΒΙΘΙΑ
*ΣΑΡΔΕΛΕΣ
*ΣΟΚΟΛΑΤΑ
*ΣΟΛΟΜΟΣ
*ΣΟΥΠΙΕΣ
*ΣΠΑΝΑΚΙ
*ΣΦΟΛΙΑΤΑ
*ΤΟΝΟΣ
*ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ
*ΤΥΡΙ
*ΦΑΒΑ
*ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ
*ΦΑΣΟΛΙΑ
*ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
*ΧΟΙΡΙΝΟ
*ΧΤΑΠΟΔΙ
ΚΟΥΝΕΛΙ
Contact form