Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε 2 δάκτυλα νερό, τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και το σκόρδο κομμένο σε φετούλες.
Αφού βράσουν λίγο προσθέτουμε λάδι, 2 - 3 φετούλες ντομάτα, 3 - 4 ντοματίνια και τις 2 αλεσμένες ντομάτες.
Μόλις αρχίζουν να βράζουν προσθέτουμε τη μουστάρδα και φροντίζουμε να έχει ζουμάκι.
Μόλις βράσει λίγο και δούμε ότι ανακατεύτηκαν και μαλάκωσαν πολύ τα υλικά προσθέτουμε μία - μία τις γαρίδες (αφού προηγουμένως βγάλουμε το εντεράκι και τις πλύνουμε) να είναι μέσα στο ζουμάκι και τις γυρίζουμε να κοκκινίσουν από τις δύο μεριές.
Κλείνουμε το διακόπτη της κουζίνας, χοντροτρίβουμε μέσα τη φέτα και περιμένουμε να λιώσει ελαφρά για να νοστιμίσει το ζουμάκι.
Αλάτι δεν προσθέτουμε καθόλου, μόνο πιπέρι και λίγη ριγανίτσα.