
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
Υλικά
- 2 αβγά
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- 1/2 κούπα γάλα
- 1 & 3/4 κούπας αλεύρι φαρίνα
- 100 γρ τυρί φέτα τριμμένη
- 100 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- 2 λουκάνικα Φρανκφούρτης, κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά, το ελαιόλαδο, το γάλα, τη φαρίνα, τη φέτα, το κίτρινο τυρί, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και τα λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε πολύ μικρά κομματάκια.
- Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε κουταλιές από το μείγμα σε χαρτάκια στο ταψί για μάφιν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα για μισή ώρα.
- Σερβίρουμε με λίγο κέτσαπ.
Credits:
Ανδριάνα ΜεϊντανάΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ