ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, πελτές και κονκασέ)
- 1 κρεμμύδι ξηρό μεγάλο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- 3 - 4 σκελίδες σκόρδο
- κόκκινο κρασί
- 5 - ψ6 κόκκους μπαχάρι
- 1 ξυλάκι κανέλα
- μαϊντανός
- 2 καρότα (λίγο τριμμένο και το υπόλοιπο σε μικρά κομμάτια)
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο μπούκοβο
- λάδι
- λίγο νεράκι
Εκτέλεση
- Σοτάρω το κρέας μου σε λίγο λάδι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
- Στη συνέχεια ρίχνω τα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου και συνεχίζω το σοτάρισμα.
- Σβήνω με το κρασί.
- Ρίχνω τους χυμούς ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ξύλο κανέλας, μπαχάρι, μπούκοβο, καρότα, νεράκι.
- Λίγο πριν το βγάλω ρίχνω και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Σιγοβράζω σε μέτρια φωτιά για μιάμιση ώρα.
- Σερβίρω με τις ταλιατέλες μου που έχω βράσει για 10 λεπτά και μπόλικο τυράκι τριμμένο. Αν έχουμε μυζήθρα ακόμα καλύτερα!
Credits:
Ανδριάνα ΜεϊντανάΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ