![Μπισκότα βουτύρου με λεμόνι Μπισκοτάκια βουτύρου με λεμόνι](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQMqSANcXlSmJD8dqkDVkbMJwdiVgacLE2QzhXzzIZ3oU959naoPQUqaoiVHzWqbuVuzypyQBFURAUZh9RGG-Kq-2a_eNWKBawcLC1574oIB7sJiCT88xFXdxwlt5TuTMfsf2rbTe3Aju8iUWbV8F41RTCi-ishitzXiOSRALNJ2lSotTM8zzSmDnH8g/w640-h558/mpiskota-voutyrou5.jpg)
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ
Τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει ποτέ
Υλικά
- 160 γρ. ζάχαρη άχνη
- 230 γρ. βούτυρο αγελαδινό, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 αυγό
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- μία κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- μία μικρή πρέζα αλάτι
- 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη άχνη με το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και στο τέλος το αλεύρι.
- Πλάθουμε τα μπισκότα σε σχήμα που επιθυμούμε, τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου, να ροδίσουν.
![Μπισκότα βουτύρου με λεμόνι Μπισκοτάκια βουτύρου με λεμόνι](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7tvCUxvu_BzSAAZg-XlMDNj3PagcFh1gbKXFODg-vppaX_BusBsWY00w4YES5XOcL3cJg4-pXJ2v-BLwY-KLHpETduwcvK0OkojHiIZUGEFD5Wk3EjsK8KLdLWU1NgVgWuqVu5iPsTlvOiqbvmDkso2NYy3tWhsAdMeU3e4X_eJ1Ti86viPQl8CAYAQ/w520-h640/mpiskota-voutyrou3.jpg)