
Υλικά
- 6 - 7 πατάτες κομμένες σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι, ολόκληρο
- 1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες
- 1 κύβο λαχανικών ή κότας
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο λάδι
- κύβους μπέικον (προαιρετικά)
- κρουτόνς (προαιρετικά)
- κρεμ φρες (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το καρότο, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι να βράσουν μαζί.
- Όταν είναι έτοιμα βρασμένα αφαιρούμε το κρεμμύδι από την κατσαρόλα και με ένα ραβδομπλέντερ λιώνουμε τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα, ώστε να πάρει βελούδινη υφή.
- Στο τέλος σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω ρίχνουμε μπέικον το οποίο έχουμε ψήσει λίγο σε τηγάνι, τα κρουτόνς και μια κουταλιά της σούπας κρεμ φρες, προαιρετικά.
Δημιουργός συνταγής: Katerina's Kitchen