Σε μια κατσαρόλα με νερό ρίχνουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, το καρότο, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι να βράσουν μαζί.
Όταν είναι έτοιμα βρασμένα αφαιρούμε το κρεμμύδι από την κατσαρόλα και με ένα ραβδομπλέντερ λιώνουμε τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα, ώστε να πάρει βελούδινη υφή.
Στο τέλος σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω ρίχνουμε μπέικον το οποίο έχουμε ψήσει λίγο σε τηγάνι, τα κρουτόνς και μια κουταλιά της σούπας κρεμ φρες, προαιρετικά.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!