
Η γεύση τούς δεν υπάρχει!
Υλικά
Για την Κρέμα
- 2 αυγά
 - 150 γραμμάρια ζάχαρη
 - 70 γραμμάρια κορν φλάουρ
 - 500 ml φρεσκο γάλα
 - 15 γραμμάρια αρωματική ζάχαρη με άρωμα βανίλιας (αυτή που είναι σε μικρά φακελάκια)
 - 50 γραμμάρια βούτυρο
 
Για τη Ζύμη Πατ α Σου (Choux)
- 180 ml νερό
 - μια μικρή πρέζα αλάτι
 - 90 γραμμάρια βούτυρο
 - μια μικρή πρέζα ζάχαρη
 - λίγη υγρή βανίλια
 - 130 γραμμάρια αλεύρι
 - 3 αυγά
 
Για τη διακόσμηση
- ζάχαρη άχνη
 - ή σοκολάτα κουβερτούρα λευκή και μαύρη
 - ή καβουρδισμένα αμύγδαλα φιλέ
 
Εκτέλεση
Για την Κρέμα
- Σε μια μικρή κατσαρόλα σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
 - Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
 - Προσθέτουμε το γάλα και τοποθετούμε επάνω στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
 - Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα,
 - Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε την αρωματική ζάχαρη με άρωμα βανίλιας και το βούτυρο και ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο.
 - Τοποθετούμε σε ένα μπολ, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
 
Για τη Ζύμη Πατ α Σου (Choux)
- Όσο η κρέμα κρυώνει, ετοιμάζουμε τη ζύμη για τα Σου.
 - Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό, το αλάτι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και λίγη υγρή βανίλια.
 - Τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας και αφήνουμε έως ότου λιώσει το βούτυρο.
 - Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει ένα μαλακό ζυμαράκι.
 - Κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε το μείγμα σε μπολ.
 - Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στη ζύμη σιγά - σιγά ανακατεύοντας συνεχώς με μία σπάτουλα μαρίζ ή ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αφομοιωθούν τα αυγά στη ζύμη.
 - Τοποθετούμε τη ζύμη σε κορνέ και την απλώνουμε σε μακρόστενο σχήμα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
 - Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου, ανάλογα από το φούρνο
 
Για τα Εκλέρ
- Γεμίζουμε τα σου με την Κρέμα.
 - Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, η λιώνουμε σε μπεν μαρί Σοκολάτα κουβερτούρα λευκή και μαύρη ή καβουρδίζετε λίγα αμύγδαλα φιλέ και βάζουμε από πάνω.
 

