
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ
Είναι ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΕΣ !!!



Υλικά (Για 5 μέτριες πιπεριές)
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 150 στραγγιστό γιαούρτι
- 100 γρ γραβιέρα τριμμένη η παρμεζάνα
- 1 σελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβακια
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο.
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά όλα τα υλικά για τη γέμιση.
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε και βγάζουμε τους σπόρους.
- Με τη βοήθεια ενός κουταλιού τις γεμίζουμε με το μείγμα τυριού - ντομάτας.
- Τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και με ένα πινέλο τις περνάμε με ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για περίπου 25 λεπτά.
- Σερβίρουμε με λίγη κρέμα Μπαλσάμικο με μέλι από πάνω και ψιλοκομμένο μαϊντανό.



Δημιουργός συνταγής: Βουλα Πολυζου