
ΠΑΓΩΤΟ ΣΙΚΑΓΟ (CHICAGO) ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ
Ένα πανεύκολο, βελούδινο και ακαταμάχητα σοκολατένιο παγωτό με εναλλαγή γεύσεων!!
Υλικά
- 500 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %, χτυπημένη σε Σαντιγί
- 100 γρ Γάλα Εβαπορέ
- 25 γρ Κακάο Σκόνη
- 760 γρ Ζαχαρούχο Γάλα
- 100 γρ Σταγόνες Σοκολάτας Γάλακτος
Σος Σοκολάτας
- 50 γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα
- 85 γρ Κρέμα Γάλακτος
Για Διακόσμηση
- Σαντιγί
- Σος Σοκολάτας
- Φιστίκια Αλατισμένα
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Bake It