Τυρόπιτα χωρίς φύλλο πεντανόστιμη

Τυρόπιτα

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ


Υλικά (για το μεγάλο ταψί της κουζίνας)

  • 4 αυγά
  • 200 ml ηλιέλαιο 
  • 400 ml γάλα
  • 440 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 40 γρ. μπέικιν
  • 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο (εάν θέλετε)
  • λίγο αλάτι
  • λίγο πιπέρι
  • 340 γρ. φέτα.
  • λίγο σουσάμι και λίγη φέτα για το πασπάλισμα


Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τελευταία την φέτα.
  2. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο μεγάλο ταψί του φούρνου.
  3. Ρίχνουμε λίγη φέτα και σουσάμι από πάνω.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 40 λεπτά περίπου.

ΠΗΓΗ: Ελενη Τσιουκανη, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ



Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget