
Υλικά
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος (κρύα από το ψυγείο)
- 1 βαζάκι (400 γρ.) Μερέντα
- 1 και μισό πακέτο μπισκότα πτι-μπερ, σπασμένα σε κομματάκια
- 1 κούπα τριμμένα αμύγδαλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη Μερέντα λιωμένη.
- Ρίχνουμε στο μπολ τα μπισκότα και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ στρωμένη με διάφανη μεμβράνη.
- Βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει για 3 - 4 ωρίτσες.
- Ξεφορμάρουμε το γλυκό, γαρνίρουμε με λιωμένη Μερέντα και πασπαλίζουμε με τριμμένα αμύγδαλα.
- Διακοσμούμε από πάνω με ό,τι και όπως θέλουμε.
Δημιουργός συνταγής: Pellumbesha Lumi