
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
Πανεύκολα και νόστιμα μπισκοτάκια!!
Είναι και νηστίσιμα!




Υλικά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 ποτήρι σπορέλαιο
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα του.
- 1 ποτήρι χοντροσπασμένα καρύδια
- 1 ποτήρι σταφίδες
- 1 κ.σ. σόδα
- 900 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (περίπου)
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Με τον αυγοδάρτη ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό, μέσα στον οποίο έχουμε διαλύσει τη σόδα.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το αλεύρι, και ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
- Βουτάμε τα δάχτυλα στο αλεύρι, κόβουμε κομματάκια ζύμης, τα πλάθουμε σαν βραχάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αέρα, μέχρι να ροδίσουν.



