ΠΑΣΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Η διάσημη πλέον συνταγή προσαρμοσμένη στα γούστα μας.
Υλικά
- 500 γρ ντοματίνια από τον κήπο μας
- 250 γρ φέτα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 ml κρασί ροζέ
- Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Φρέσκια ρίγανη
- Ένα κλωνάρι δενδρολίβανο
- Λίγες νιφάδες τσίλι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 στον αέρα, για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε βρασμένα ζυμαρικά της επιλογής μας, ανακατεύουμε και έτοιμο το φαγητό μας!