500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα) με ένα φακελάκι μπέικιν και ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 πακέτο γεμιστά μπισκότα
Τριμμένη σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το ξύσμα πορτοκαλιού, τα προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί διαμέτρου 32 εκ. που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα και τριμμένα μπισκότα, τα ανακατεύουμε απαλά και τέλος μπήγουμε όρθια τα υπόλοιπα μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 55 λεπτά.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!