Παστουρμαδόπιτα

Πίτα με παστουρμά

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ


Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας (2 κομμάτια)
  • 10 φέτες παστουρμά
  • 1/4 κασέρι παλαιωμένο
  • 5 φέτες κασέρι μετσοβόνε
  • 1/4 ντοματίνια κομμένα στη μέση από τα οποία αφαιρούμε τους σπόρους


Εκτέλεση

  1. Λαδώνουμε ένα ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
  2. Τρίβουμε και απλώνουμε το παλαιωμένο κασέρι, στρώνουμε από πάνω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους τις φέτες παστουρμά.
  3. Απλώνουμε τις φέτες μετσοβόνε και από πάνω τα ντοματίνια.
  4. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και τα ενώνουμε πιέζοντας με τα δάχτυλα τις άκρες.
  5. Με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
  6. Αφήνουμε την πίτα 10 λεπτά να κρυώσει, μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο και την κόβουμε σε κομμάτια.


Δημιουργός συνταγής: lopis-place

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Δείτε επίσης:

  • Πάστα ταψιού
  • ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ Μια φανταστική Πάστα ταψιού με αφράτο σοκολατένιο παντεσπάνι, ... read more
  • Κέικ με τρούφα και καρύδια
  • ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑΈνα κλασικό, ζουμερό κέικ με τρούφα και καρύδια, με ... read more
  • Χοντρά, μαλακά cookies με κομμάτια σοκολάτας (χωρίς μίξερ)
  • ΧΟΝΤΡΑ, ΜΑΛΑΚΑ COOKIES ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜυρωδάτα, λαχταριστά cookies με ... read more
    Recent Posts Widget