
ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
Υλικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 κρόκοι αυγών (προαιρετικά παστεριωμένοι)
- 10 - 12 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
- Λίγο ξύσμα λεμονιού
Για τη διακόσμηση
- Σαντιγί
- Ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και τους κρόκους αυγών. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.
- Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολάκια ή ποτήρια και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, ώστε να σφίξει.
- Πριν σερβίρουμε, διακοσμούμε με σαντιγί και λίγο ξύσμα λεμονιού.
Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara
