
Υλικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
 - 2 κρόκοι αυγών (προαιρετικά παστεριωμένοι)
 - 10 - 12 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
 - Λίγο ξύσμα λεμονιού
 
Για τη διακόσμηση
- Σαντιγί
 - Ξύσμα λεμονιού
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα και τους κρόκους αυγών. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 - Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.
 - Σερβίρουμε την κρέμα σε μπολάκια ή ποτήρια και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, ώστε να σφίξει.
 - Πριν σερβίρουμε, διακοσμούμε με σαντιγί και λίγο ξύσμα λεμονιού.
 
Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara