
ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ GRILL Ή ΓΙΑ BBQ
Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά! Ιδανικό για BBQ!
Υλικά
- 2 κιλά χοιρινό στρογγυλό/κυλότο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ξυλάκια για σουβλάκι
- λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε το χοιρινό σε κομματάκια.
- Τοποθετούμε τα κομματάκια σε ένα ταψί.
- Περιχύνουμε το χοιρινό με ελαιόλαδο.
- Περνάμε τα κομματάκια σε ξυλάκια.
- Ψήνουμε σε grill απο όλες τις πλευρές.
- Αφαιρούμε απο το grill μόλις είναι έτοιμα και ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο για να μην στεγνώσουν.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Σημειώσεις από τον Σεφ
Βρέχουμε τα ξυλάκια πριν περάσουμε το κρέας για να μην καούν στο ψήσιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί