
Συνταγή για το πιο νόστιμο και μαλακό χοιρινό σουβλάκι χωρίς πολλά μπαχαρικά! Ιδανικό για BBQ!
Βρέχουμε τα ξυλάκια πριν περάσουμε το κρέας για να μην καούν στο ψήσιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Υλικά
- 2 κιλά χοιρινό στρογγυλό/κυλότο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- ξυλάκια για σουβλάκι
- λεμόνι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε το χοιρινό σε κομματάκια.
- Τοποθετούμε τα κομματάκια σε ένα ταψί.
- Περιχύνουμε το χοιρινό με ελαιόλαδο.
- Περνάμε τα κομματάκια σε ξυλάκια.
- Ψήνουμε σε grill απο όλες τις πλευρές.
- Αφαιρούμε απο το grill μόλις είναι έτοιμα και ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο για να μην στεγνώσουν.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Βρέχουμε τα ξυλάκια πριν περάσουμε το κρέας για να μην καούν στο ψήσιμο.
Σερβίρουμε με λεμόνι.
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Dimitris Michailidis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
