Σοτάρουμε ελαφρώς όλα τα χορταρικά με λίγο λάδι ίσα να μαραθούν.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα αυγά και τη φέτα.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει λίγο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και τη φέτα.
Για το φύλλο, ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι, το ξίδι και το λάδι. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε οκτώ μπαλάκια. Τα βουτυρώνουμε ανά τέσσερα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
Ανοίγουμε δύο φύλλα (κάθε φύλλο από τέσσερα μπαλάκια) ένα για κάτω και ένα για πάνω από τη γέμιση.
Απλώνουμε το ένα φύλλο σε λαδωμένο ταψί, προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.
Την περνάμε με λαδάκι, τη χαράζουμε και τη βρέχουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις πάνω-κάτω στους 190°C για περίπου μία ώρα (ανάλογα με τον φούρνο).
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!