
Υλικά
Για το Κέικ (για πυρέξ 25X22)
- 220 γρ. ζάχαρη
 - 1 μεγάλο αυγό
 - 60 γρ. ηλιέλαιο
 - 130 γρ. γάλα εβαπορέ, Νουνού
 - 130 γρ. καυτό νερό
 - 2,5 κ.σ. κακάο
 - βανιλετα
 - 1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ
 - 1/4 κ.γ. σόδα
 - μια τσιμπά αλάτι
 - 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 
Για το Γλάσο
- 125 γρ. σοκολάτα γάλακτος η κουβερτούρα
 - 2 κοφτές κ.σ. βούτυρο η Βιτάμ
 - 1 κοφτό κ.γ. μέλι
 - 3 σταγόνες ηλιέλαιο
 
Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει. 
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να γίνει το γλάσο. 
Αν χρειαστεί βάζουμε για δευτερόλεπτα σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε Μπεν Μαρί.
Το γλάσο το ρίχνουμε καυτό πάνω στο χλιαρό γλυκό.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
   
Το γλάσο το ρίχνουμε καυτό πάνω στο χλιαρό γλυκό.
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού