
Πανεύκολος, πεντανόστιμος Χριστουγεννιάτικος Κορμός με αφράτο, ζουμερό παντεσπάνι, πλούσια κρέμα φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!
Υλικά
Για το παντεσπάνι του κορμού
- 6 Αυγά
- 180 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 Βανίλιες
- 1 Σφηνάκι Λικέρ Καραμέλας ή Κονιάκ
- Ξύσμα από ένα Πορτοκάλι
- 1 κουτ γλυκού Χρώμα Ζαχαροπλαστικής Ροζ
- 18 γρ Κορν Φλαουρ
- 180 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την κρέμα
- 500 ml Φυτική Κρέμα Σαντιγί
- 100 γρ Ζάχαρη άχνη
- 2 Βανίλιες
- 300 γρ Πραλίνα Φιστικιού
Για διακόσμηση
- Σαντιγί, Διάφορα Διακοσμητικά,
- Καβουρδισμένα Χονδροκομμένα φιστίκια Αίγινας
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Bake It