
ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ
Δροσερό και αέρινο Τσιζκέικ με τραγανή βάση μπισκότου και πλούσια κρέμα.
Υλικά
- 2 πακέτα μπισκότα digestive
- 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη (λιωμένο)
- 2 πακέτα τυρί κρέμα
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί Μόρφατ
- Λίγο χυμό λεμονιού
- Γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- Στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Χτυπάμε την κρέμα τυρί με το ζαχαρούχο και τη σαντιγί μέχρι να γίνει βελούδινη.
- Προσθέτουμε λίγο λεμόνι.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και παγώνουμε για 2 ώρες.
- Σερβίρουμε με αραιωμένη μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή ο,τι θέλουμε.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη
