Τσιζκέικ με γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Το πιο εύκολο τσιζκέικ με βύσσινο

ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΟ


Δροσερό και αέρινο Τσιζκέικ με τραγανή βάση μπισκότου και πλούσια κρέμα.


Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα digestive 
  • 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη (λιωμένο) 
  • 2 πακέτα τυρί κρέμα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα 
  • 1 κονσέρβα φυτική σαντιγί Μόρφατ
  • Λίγο χυμό λεμονιού 
  • Γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα (για το σερβίρισμα) 


Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. 
  2. Στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι και το βάζουμε στο ψυγείο. 
  3. Χτυπάμε την κρέμα τυρί με το ζαχαρούχο και τη σαντιγί μέχρι να γίνει βελούδινη. 
  4. Προσθέτουμε λίγο λεμόνι. 
  5. Απλώνουμε την κρέμα πάνω στη βάση και παγώνουμε για 2 ώρες. 
  6. Σερβίρουμε με αραιωμένη μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού ή ο,τι θέλουμε. 


Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget