Μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος με φέτες ντομάτας, ψημένες στο γκριλ



ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω τις μπριζόλες σε ταψάκι και στο γκριλ του φούρνου...
Χαράζω και βάζω ενδιάμεσα στο κρέας λεπτές φέτες σκόρδου, αλάτι, ρίγανη, και λίγο πιπέρι .
Από πάνω κόβω λεπτές φέτες ντομάτας και σκεπάζω όλη την μπριζόλα και δεν τις γυρίζω όση ώρα τις ψήνω !!
Κρατάνε πολύ ζουμερές έτσι, ψήνετε και η ντομάτα και οι μπριζόλες είναι πολύ νόστιμες και μαλακές και κρατάνε ζουμάκι μέσα ..!!!
Σερβίρετε με λεμόνι .
Μπορείτε και με απλή μοσχαρίσια μπριζόλα η χοιρινή.
Ψήνουμε σε αντιστάσεις και γκριλ στους 220 βαθμούς τουλάχιστον για 45 λεπτά ...βέβαια θα το δείτε και με το μάτι.


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!