ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβαλα στον κάδο του μίξερ 125γρ Βιτάμ, 1 ποτήρι ζάχαρη, 4 αβγά,1/2 ποτήρι καρύδα, 1 σφηνάκι κονιάκ, 1 ποτήρι φαρίνα up, 5'χτυπημα.
- Τα έβαλα στις θηκούλες της σιλικόνης και τα έψησα για 25' στους 180c αέρα.
- Για το σιρόπι χρειάστηκα 1 ποτήρι νερό και 1 ποτήρι ζάχαρη..
- Με κρύο σιρόπι μόλις τα έβγαλα από το φούρνο τα σιρόπιασα και τα άφησα για 1/2 ώρα μέσα στις θηκούλες τους.
- Τα έβγαλα και τα άφησα στο ταψί όλο το βράδυ.
- Το πρωί τα έβαλα στην πιατέλα και τα γυάλισα με λίγο σιρόπι και έριξα επάνω καρύδα!
Δημιουργός συνταγής: Maria Kazdagli
