Ατομικά γλυκάκια με ινδοκάρυδο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβαλα στον κάδο του μίξερ 125γρ Βιτάμ, 1 ποτήρι ζάχαρη, 4 αβγά,1/2 ποτήρι καρύδα, 1 σφηνάκι κονιάκ, 1 ποτήρι φαρίνα up, 5'χτυπημα.
  2. Τα έβαλα στις θηκούλες της σιλικόνης και τα έψησα για 25' στους 180c αέρα.
  3. Για το σιρόπι χρειάστηκα 1 ποτήρι νερό και 1 ποτήρι ζάχαρη..
  4. Με κρύο σιρόπι μόλις τα έβγαλα από το φούρνο τα σιρόπιασα και τα άφησα για 1/2 ώρα μέσα στις θηκούλες τους.
  5. Τα έβγαλα και τα άφησα στο ταψί όλο το βράδυ.
  6. Το πρωί τα έβαλα στην πιατέλα και τα γυάλισα με λίγο σιρόπι και έριξα επάνω καρύδα!

Δημιουργός συνταγής: Maria Kazdagli