Κολοκυθόπιτα

Γλυκιά κολοκυθόπιτα

Υλικά

Για τη ζύμη

1 κιλό αλεύρι γχ ,
2 νεροπότηρο χλιαρό νερό,
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
4 κουταλιές της σούπας ξίδι,
λίγο αλάτι,
λίγη ζάχαρη
ΖΎΜΩΜΑ ΌΛΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΛΊΓΟ ΛΊΓΟ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ.

Για τη γέμιση

Κολοκυθα τριμμενη
κανελα
ζαχαρη
καρυδια
σταφιδες
λίγο λάδι

Εκτέλεση

Όλα αυτά τα υλικά τα σοτάρουμε με λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει.
Ανοίγουμε 2 φύλλα λαδώνουμε το ταψί και στρώνουμε το πρώτο την γέμιση και μετά το δεύτερο φύλλο.
Αν τα κάνετε μπαστουνάκια τυλίγετε σε λωρίδες γέμιση και τα βάζετε στο ταψί κόβοντάς τα σε κομμάτια όπως τα βλέπετε !
Πλάσιμο όπως θελει ο καθενας!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou