
Υλικά
- 1 κ.σ. μέλι
- 1/2 κγ τζίντζερ σκόνη
- 1/2 κγ γαρύφαλλο
- 1/2 κγ κανέλα
- 1 κούπα Καστανή ζάχαρη
- 1/2 κούπα νερό
Εκτέλεση
- Τα βράζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν!
- Θέλει γύρω στα 20 λεπτά.
- Μετά πάνω σε λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές !
- Αφήνουμε να κρυώσουν και πασπαλίζουμε άχνη για να κολλάνε όσο το δυνατό λιγότερο !
- Είναι μαλακές σαν τις κλασσικές βουτύρου (με την αγελαδίτσα) και πολύ γευστικές !!
Δημιουργός συνταγής: Sophia Gazi