Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ
Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες
1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι ρίγανη και πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίστε τις μπριζόλες αφαιρέστε τις από το τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο, μόλις τα σοτάρεται και μαραθούν αρκετά προσθέστε και τις μπριζόλες ανακατέψτε και σβήστε με το κρασί.
Σε 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήστε να πάρει μία βράση και σερβίρετε με πατάτες τηγανητές ή με ρύζι.