Μπακαλιάρος κατεψυγμένος στη λαδόκολλα με λαδολέμονο



ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


Πεντανόστιμο!!

Υλικά
για 2 μερίδες
1 κομμάτι μπακαλιάρο κατεψυγμενο
χοντρό αλάτι
κάπαρη
μαιντανό
χυμό λεμονιού
πιπέρι-αλάτι
1 κρεμμυδάκι
λαδόκολλα

Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε το ψάρι. το ραντίζουμε με το χοντρό αλάτι γύρω -γύρω και ρίχνουμε επάνω του και μπόλικη κάπαρη .
το τυλίγουμε καλά καλά στην λαδόκολλα το τοποθετούμε στο ταψάκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και παραπάνω [τρυπάμε μετά την μία ώρα το ψάρι όπως είναι τυλιγμένο στην λαδόκολλα και καταλαβαίνουμε εάν είναι έτοιμο αν τρυπιέται εύκολα.]
Σε ένα σέικερ βάζουμε λεμόνι σε ποσότητα ανάλογα πόσο ξινό μας αρέσει , ελαιόλαδο ,μαϊντανό ψιλοκομμένο κι ένα μικρό ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τα χτυπάμε καλά όλα μαζί.
Όταν ψηθεί και κρυώσει το ψάρι το βγάζουμε από την λαδόκολλά το καθαρίζουμε από το έξω μέρος του το οποίο βγαίνει πολύ εύκολα λόγω του αλατιού το βάζουμε στο πιάτο μας και το περιχύνουμε με το λαδολέμονο.
Έχει απίστευτη γεύση από την κάπαρη και την λαδόκολλα που ψήνεται κλεισμένο.
Καλή μας όρεξη μαζί με μία σαλάτα εποχής !!