
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ-ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ-ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ-ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ!!!
120 γραμμαρια λιωμενη κουβερτουρα,
450 γρ τυρι κρεμα,
400 γρ ζαχαρουχο γαλα,
1 φλυντζανι τσαγιου σαντιγ΄ι χτυπημενη!!
Χτυπαμε το τυρι κρεμα σε σφιχτη σαντιγί!
Ριχνουμε μεσα το ζαχαρουχο την λιωμενη κουβερτουρα και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!
Τελος προσθετουμε την σαντιγυ απαλα τα ενσωματωνουμε και τοποθετουμε το μιγμα πανω στα σαβαγιαρ!
Εαν θελουμε διακοσμουμε με κουβερτουρα!
Υλικά
1 πακετο σαβαγιαρ,120 γραμμαρια λιωμενη κουβερτουρα,
450 γρ τυρι κρεμα,
400 γρ ζαχαρουχο γαλα,
1 φλυντζανι τσαγιου σαντιγ΄ι χτυπημενη!!
Εκτέλεση
Μουσκευουμε ελαφρως τα σαβαγιαρ σε λικερ η σιροπι και τα τοποθετουμε στο σκευος!Χτυπαμε το τυρι κρεμα σε σφιχτη σαντιγί!
Ριχνουμε μεσα το ζαχαρουχο την λιωμενη κουβερτουρα και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!
Τελος προσθετουμε την σαντιγυ απαλα τα ενσωματωνουμε και τοποθετουμε το μιγμα πανω στα σαβαγιαρ!
Εαν θελουμε διακοσμουμε με κουβερτουρα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou