
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένω τις πιπεριές και τις καθαρίζω από τα σπόρια.
Τις τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο.
Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό, αλάτι, ξύδι, λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο.


Τις τηγανίζω σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο.
Πασπαλίζω με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό, αλάτι, ξύδι, λίγη ρίγανη και ελαιόλαδο.

Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou