Koρμός πάστα ταψιού



ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΟΡΜΟΥ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,
100 γρ αχνη ζαχαρη,
250 γρ βιταμ,
4 κ.σ.κακαο,
1 φλ.του ελληνικου καφε κονιακ,
200 lml γαλα φρεσκο!!!
Βαζουμε στο μπολ βιταμ-αχνη,κακαο και τα δουλευουμε 5 λεπτα!
Ριχνουμε το κονιακ!
Βουτωντας τα μπισκοτα στο γαλα τα σπαμε μεσα στο μείγμα!
Τα ανακατευουμε ολα μαζι!
Βαζουμε το μείγμα στο ταψι(30χ27) και το ισιωνουμε!!!!

ΣΑΝΤΙΓΙ:::
Χτυπαμε 2 μορφατ μεταλλικα κουτια με 1 ζαχαρουχο γαλα(400γρ)!!
Την απλωνουμε απαλα πανω στο γλυκο!
Το βαζουμε στο ψυγειο για να παγωσει!

ΓΛΑΣΣΟ::
Βαζουμε στην κατσαρολακι στην εστια στο χαμηλο 250 γρ κρεμα γαλακτος να.ζεσταθει!!!
Σπαμε μεσα 250 γρ κουβερτουρα!!!
Ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 2 κ.σ.βιταμ!!
Ανακατευουμε συνεχεια κατα διαστηματα μεχρι να κρυωσει!!!
Βγαζουμε το κρυο γλυκο και ριχνουμε απαλα το γλασσο!!!