Χοιρινές πανσέτες κρασάτες



Μια συνταγή της κυρίας Gogo Samiou για ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χοιρινές πανσέτες κρασάτες

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΡΑΣΑΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ!!!
Γλυκόξινο !


Υλικά για 4 άτομα
1 Κιλό πάνσετες
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κουτάλια της σούπας μέλι
1 Φλιτζάνι του καφέ λάδι
Αλάτι πιπέρι θυμάρι η ρίγανη

Εκτέλεση
Βάζετε το αλάτι πιπέρι θυμάρι ρίγανη στις πάνσετες .
Βάλτε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίστε τις πάνσετες απ όλες τις πλευρές .
Βγάλτε και αφήστε στην άκρη.
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι το σκόρδο την πιπεριά σε κύβους.
Τσιγαρίστε για 5 λεπτά.
Βάλτε τα φιλέτα πάλι μέσα και μόλις πάρουν μια βράσει και σβήστε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το οινόπνευμα από το κρασί ,ανακατέψτε το μέλι το ξύδι την μουστάρδα όλα μαζί. Ρίξτε στο τηγάνι για 3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρετε με πατάτες τηγανητές η με ρύζι...!!