Μια συνταγή της κυρίας Ρούλας Καλογερή για το αγαπημένο μας σιροπιαστό ΣΑΡΑΓΛΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
500 γρ βούτυρο
500 γρ καρύδι χοντροκομμένο
400 γρ νερό
1 ξυλάκι κανέλας
1 κ γ γλυκόζη

Υλικά
600 γρ φύλλο κρούστας500 γρ βούτυρο
500 γρ καρύδι χοντροκομμένο
Σιρόπι
500 γρ ζάχαρη400 γρ νερό
1 ξυλάκι κανέλας
1 κ γ γλυκόζη

Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο, παίρνουμε ένα-ένα φύλλο το βουτυρώνουμε, πασπαλίζουμε με το καρύδι το ρολάρουμε και το ζαρώνουμε.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το υπόλοιπο βούτυρο το περιχύνουμε πάνω στο γλυκό.
Χαράζουμε και ψήνουμε στους 150 αντίσταση να ροδίσει.
Βράζουμε το σιρόπι για 5' από το σημείο βρασμού. Ζεστό με ζεστό!!
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το υπόλοιπο βούτυρο το περιχύνουμε πάνω στο γλυκό.
Χαράζουμε και ψήνουμε στους 150 αντίσταση να ροδίσει.
Βράζουμε το σιρόπι για 5' από το σημείο βρασμού. Ζεστό με ζεστό!!