
Ενα ωραίο και εύκολο ορεκτικό που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, Συνοδευτικό σε όσπρια σαλάτες αλλά και σκέτο -μεζές για ουζάκι!!!
Χοντρό αλάτι
ξύδι
Σκόρδο
Κάπαρη
Κόκκους από πιπέρια
Αραβοσιτέλαιο
Τοποθετούμε σε ένα ταψί το γαύρο με χοντρό αλάτι για 3 ώρες.
Κατόπιν τον ξεπλένουμε και τον βάζουμε στο ξύδι για 2 ώρες.
Τον αποσύρουμε τον στύβουμε καλά και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ και βάζουμε σε κάθε στρώση ψιλοκομμένο σκόρδο κάπαρι και κόκκους από πιπέρια
Ρίχνουμε αραβοσιτέλαιο μέχρι να σκεπαστεί και έτοιμο!!!

Υλικά
1 κιλό γαύροΧοντρό αλάτι
ξύδι
Σκόρδο
Κάπαρη
Κόκκους από πιπέρια
Αραβοσιτέλαιο
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε το γαύρο μας από εντόσθια κεφάλια και κόκκαλα .Τοποθετούμε σε ένα ταψί το γαύρο με χοντρό αλάτι για 3 ώρες.
Κατόπιν τον ξεπλένουμε και τον βάζουμε στο ξύδι για 2 ώρες.
Τον αποσύρουμε τον στύβουμε καλά και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ και βάζουμε σε κάθε στρώση ψιλοκομμένο σκόρδο κάπαρι και κόκκους από πιπέρια
Ρίχνουμε αραβοσιτέλαιο μέχρι να σκεπαστεί και έτοιμο!!!
