ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
Υλικά
1 κιλό σπάλα
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
αλάτι πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτ σούπας μουστάρδα
πατάτες κομμένες κυδωνάτες'
Εκτέλεση
Όλα μαζί τα υλικά στο ταψί .
Ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε στην γάστρα στους 220 βαθμούς για 1ώρα και 30 λεπτά.
Ανοίγουμε στο τέλος την γάστρα να πάρει λίγο χρώμα!
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki