Μια συνταγή της κυρίας Marina Hatzidaki για ΣΠΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Σπάλα χοιρινή με πατατούλες στη γάστρα
Υλικά
1 κιλό σπάλα
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
αλάτι πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτ σούπας μουστάρδα
πατάτες κομμένες κυδωνάτες'
Ολα μαζί τα υλικά στο ταψί .
Ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε στην γάστρα στους 220 βαθμούς για 1ώρα και 30 λεπτά.
Ανοίγουμε στο τέλος την γάστρα να πάρει λίγο χρώμα!