Πένες με σάλτσα μελιτζάνας - μανιτάρια


Όταν ανακατεύτηκαν τα μακαρόνια με τη σάλτσα έγιναν κόλαση


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα ελαιόλαδο.
  2. Είχα καθαρίσει και είχα κόψει τις μελιτζάνες σε κυβάκια και τις είχα περίπου 20 λεπτά μέσα σε ένα μπολ με νερό και λίγο αλάτι.
  3. Μόλις ήταν έτοιμο και το ελαιόλαδο στο τηγάνι τις τηγάνισα ελαφρά.
  4. Έτριψα 1 κρεμμύδι, μισή κόκκινη πιπεριά και μισή σκελίδα σκόρδο και τρία μανιτάρια φρέσκα.
  5. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πόση ποσότητα θες να κάνεις, εμένα οι μελιτζάνες μου ήταν τρεις αλλά μικρές.
  6. Μετά έβαλα 1 μικρό κουτάκι pumaro, αλάτι, πιπέρι και περίπου δύο ποτήρια νερό και τα άφησα να πιει το νερό και να δέσει η σάλτσα.
  7. Τέλος πρόσθεσα λίγο μαϊντανό.
  8. Βράζουμε και τις πένες και σερβίρουμε.


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου