
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ τηγάνι έβαλα ελαιόλαδο.
- Είχα καθαρίσει και είχα κόψει τις μελιτζάνες σε κυβάκια και τις είχα περίπου 20 λεπτά μέσα σε ένα μπολ με νερό και λίγο αλάτι.
- Μόλις ήταν έτοιμο και το ελαιόλαδο στο τηγάνι τις τηγάνισα ελαφρά.
- Έτριψα 1 κρεμμύδι, μισή κόκκινη πιπεριά και μισή σκελίδα σκόρδο και τρία μανιτάρια φρέσκα.
- Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πόση ποσότητα θες να κάνεις, εμένα οι μελιτζάνες μου ήταν τρεις αλλά μικρές.
- Μετά έβαλα 1 μικρό κουτάκι pumaro, αλάτι, πιπέρι και περίπου δύο ποτήρια νερό και τα άφησα να πιει το νερό και να δέσει η σάλτσα.
- Τέλος πρόσθεσα λίγο μαϊντανό.
- Βράζουμε και τις πένες και σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου