
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!
9 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
155 γραμμαρια αλευρι,
1 βανιλια,
100 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο.
Ριχνουμε.3 κουταλιες ζαχαρη και χτυπαμε μισο λεπτο!
Ριχνουμε.3 κουταλιες ζαχαρη και χτυπαμε 1 λεπτο!
Ριχνουμε.3 κουταλιες.ζαχαρη και χτυπαμε να αφρατεψει να στεκεται να ασπρισει το μιγμα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενο το αλευρι φαριναπ και την βανιλια!
Ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!
Στην συνεχεια τοποθετουμε το βουτυρο σε μπολ και ριχνουμε το μιγμα.σε.3 δοσεις ανακατευοντας πολυ απαλα!
Τα τοποθετουμε σε φορμακια μειγμα στο καθενα φορμακι μιγμα μεχρι την μεση και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 15 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
Την αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου για 3 λεπτα ανακατευοντας και στην συνεχεια με το κουταλι βαζουμε στο καθενα!
Τελος εαν θελουμε ριχνουμε τρουφα!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou
Υλικά
4 αυγα,9 κουταλιες της σουπας ζαχαρη,
155 γραμμαρια αλευρι,
1 βανιλια,
100 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο.
Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγα.1 λεπτο!Ριχνουμε.3 κουταλιες ζαχαρη και χτυπαμε μισο λεπτο!
Ριχνουμε.3 κουταλιες ζαχαρη και χτυπαμε 1 λεπτο!
Ριχνουμε.3 κουταλιες.ζαχαρη και χτυπαμε να αφρατεψει να στεκεται να ασπρισει το μιγμα!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενο το αλευρι φαριναπ και την βανιλια!
Ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!
Στην συνεχεια τοποθετουμε το βουτυρο σε μπολ και ριχνουμε το μιγμα.σε.3 δοσεις ανακατευοντας πολυ απαλα!
Τα τοποθετουμε σε φορμακια μειγμα στο καθενα φορμακι μιγμα μεχρι την μεση και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 15 λεπτα φυσικα τον φουρνο!
Γλάσο
Λιωνουμε σε μπεν μαρι 150 γραμμαρια κουβερτουρα με 1 κουταλια βιταμ!Την αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου για 3 λεπτα ανακατευοντας και στην συνεχεια με το κουταλι βαζουμε στο καθενα!
Τελος εαν θελουμε ριχνουμε τρουφα!