
ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ, ΖΕΛΕ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε σε ένα ταψί μια στρώση από μπισκότα τοποθετώντας 2 μπισκότα πτι μπερ μαζί, βουτηγμένα σε γάλα (θα χρειαστούμε σχεδόν 1 ολόκληρο πακέτο).
Χτυπάμε 600 ml. γάλα με 1 κρέμα μιλφέιγ Γιώτης και στρώνουμε από πάνω.
Φτιάχνουμε έναν ζελέ της αρεσκείας μας (Εγώ έφτιαξα φράουλα και ανανά με κομμένα ροδάκινα).
Πρώτα έφτιαξα και πάγωσα την φράουλα.
Την έστρωσα πάνω στην κρέμα, πάγωσε και από επάνω ακριβώς η ίδια διαδικασία για τον ανανά.
Παγώνουμε και καλή μας απόλαυση.
Πρώτα έφτιαξα και πάγωσα την φράουλα.
Την έστρωσα πάνω στην κρέμα, πάγωσε και από επάνω ακριβώς η ίδια διαδικασία για τον ανανά.
Παγώνουμε και καλή μας απόλαυση.

