Κουλουράκια με κανελόνερο και σουσάμι



Μια συνταγή της κυρίας ‎Βασιλικής Γκανάρα για ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κουλουράκια με κανελόνερο και σουσάμι

Υλικά
4 ποτήρια λάδι καλαμποκέλαιο
2 ποτήρια ζάχαρη
ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι
βράζουμε 3 ξυλάκια κανέλα σε 2 ποτήρια νερό να μείνει ένα ποτήρι νερό μία αμμωνία
2 κιλά αλεύρι
4 βανίλιες
1 μπέικιν πάουντερ
την αμμωνία τη ρίχνουμε μέσα στο κανελόνερο
μισό κιλό σουσάμι.

Σε μία λεκάνη βάζουμε το λάδι τη ζάχαρη το χυμό το κανελόνερο με την αμμωνία της βανίλιας τα ανακατεύουμε να λιώσει καλά η ζάχαρη μετά ρίχνουμε το αλεύρι πλάθουμε τα κουλουράκια τα βουτάμε σε λίγο νερό και μετά στο σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς !!!