Μερίδες: 10
Xρόνος: 60' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Ζαχαρη 230 γρ.
Νερο 130 γρ.
Φαρινα 250 γρ.
Βανιλια 1 τμχ.
Καλαμποκελαιο 120 γρ.
Ξυσμα και χυμο απο ενα λεμονι μετριο σε μεγεθος .
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα και ριχνουμε το μειγμα μας .
Ψηνουμε στους 175 βαθμούς για μιση ωρα περιπου.
Bαθμός δυσκολίας: Εύκολη
Υλικά
Αυγα 3Ζαχαρη 230 γρ.
Νερο 130 γρ.
Φαρινα 250 γρ.
Βανιλια 1 τμχ.
Καλαμποκελαιο 120 γρ.
Ξυσμα και χυμο απο ενα λεμονι μετριο σε μεγεθος .
Εκτέλεση
Χτυπαμε για λιγο με το συρμα τα αυγα με την ζαχαρη και αμεσως μετα προσθετουμε ολα τα υπολοιπα υλικα, να ανακατευτουν καλα.Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα και ριχνουμε το μειγμα μας .
Ψηνουμε στους 175 βαθμούς για μιση ωρα περιπου.
Δημιουργός συνταγής: Αρτοποιεία και Συνταγές
Κέικ λεμόνι