Μπακλαβάς



ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ


ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ:
1 πακετο φυλλα κρουστας Βηρυτου,
300 γρ καλο αγελαδινο βουτυρο λιωμενο,
600 γρ καρυδι ψιλοκομμενο αναμικτο με 1 κουταλακι του γλυκου κανελλα,
1 κ.γ.κοφτή γαρυφαλλο!
Βουτυρωνουμε το ταψι η το πυρεξ (30χ27ν)!
Βαζουμε στον πατο 5 φυλλα βουτυρωντας τα!
Ριχνουμε γεμιση!
Συνεχιζουμε βαζουμε 2 φυλλα βουτυρωντας τα και ριχνουμε γεμιση!
Ξανα 2 φυλλα βουτυρωμα γεμιση!
Ξανα 2 φυλλα βουτυρωμα.γεμιση!
Τελος βαζουμε 5 φυλλα βουτυρωνοντας τα!
Ριχνουμε το βουτυρο πανω το αλοιφουμε καλα και το βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες!
Στην συνεχεια το βγαζουμε και το κοβουμε σε ισα κομματια!
Ραντιζουμε με νερο και το ψηνουμε στους 160 β προθερμασμενο αντιστασεις να κοκκινίσει καλα!

ΣΙΡΟΠΙ:
3 ποτηρια νερου νερο,3 ποτηρια νερου ζαχαρη,2 κ.σ.μελι,το χυμο ενος λεμονιου για 4 λεπτα!
Σιροπιαζουμε καυτο γλυκο κρυο σιροπι!

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ::ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΟ,ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΥΡΩΜΑ,ΚΑΛΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΑ!!!!!!