Φιλέτο σολομού ψητό στο φούρνο

Υλικά (για 2 μερίδες)

2 φέτες σολομού
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί απλώνουμε μία λαδόκολλα και βάζουμε τις φέτες του σολομού. Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο πάνω από την κάθε φέτα και περιχύνουμε με τον χυμό από το λεμόνι. Στη συνέχεια βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά μας. Ψήνουμε το σολομό για 15-18 λεπτά στο φούρνο, στους 220Ο και τα 2-3 τελευταία λεπτά γυρνάμε το φούρνο μας στο γκριλ για να πάρει ωραίο χρώμα. Σερβίρουμε με σαλάτα της επιλογής μας.
Δημιουργός συνταγής: Ειρήνη Παπαδάκου