Φιλέτο σολομού ψητό στο φούρνο



ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ΨΗΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
2 φέτες σολομού
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί απλώνουμε μία λαδόκολλα και βάζουμε τις φέτες του σολομού. Ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο πάνω από την κάθε φέτα και περιχύνουμε με τον χυμό από το λεμόνι. Στη συνέχεια βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά μας. Ψήνουμε το σολομό για 15-18 λεπτά στο φούρνο, στους 220Ο και τα 2-3 τελευταία λεπτά γυρνάμε το φούρνο μας στο γκριλ για να πάρει ωραίο χρώμα. Σερβίρουμε με σαλάτα της επιλογής μας.


Credits:
Ειρήνη Παπαδάκου - διατροφολόγοςσολομού ψητό στο φούρνο