
Υλικά
500γρ αλεύρι
300γρ χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
Αφήνουμε το ζυμαράκι σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για λίγη ώρα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την ζύμη με το χέρι μέσα.
Γεμίζουμε με ότι θέλουμε.
Η σάλτσα είναι σπιτική και έχω προσθέσει στο βράσιμο βασιλικό,αλάτι κ πιπέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 με 25 λεπτά.

300γρ χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά και ετοιμάζουμε το ζυμάριΑφήνουμε το ζυμαράκι σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για λίγη ώρα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε την ζύμη με το χέρι μέσα.
Γεμίζουμε με ότι θέλουμε.
Η σάλτσα είναι σπιτική και έχω προσθέσει στο βράσιμο βασιλικό,αλάτι κ πιπέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 20 με 25 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou