Πιτσίνια ή κριτσίνια

Σε 3 λεπτά έχετε λαχταριστά τυρένια πιτσίνια ή σησαμένια κριτσινάκια

Υλικά

  • μισή κούπα του νες ελαιόλαδο
  • μισή κούπα του νες κρασί λευκό
  • 3 κουταλιές πεκορίνο η τυρί τριμμένο ότι έχετε
  • 1 καρότο τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
  • μια τσιμπιά αλάτι
  • μισό κουταλάκι μπέικιν
  • αλεύρι 1,5 κούπα και λίγο παραπάνω μέχρι να έχετε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
βάζετε την ζύμη για λίγο στο ψυγείο

Επικάλυψη 

  • περάστε με σάλτσα τα πιτσίνια και μετά ρίξτε πάνω τριμμένο τυρί (όχι γκούντα)
  • μπορείτε να ρίξετε σουσάμι ή ηλιόσπορο

Ψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω μέχρι να πατήσουν καλά και να πάρουν ωραίο χρώμα .

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού