
Σε 3 λεπτά έχετε λαχταριστά τυρένια πιτσίνια ή σησαμένια κριτσινάκια
Υλικά
- μισή κούπα του νες ελαιόλαδο
- μισή κούπα του νες κρασί λευκό
- 3 κουταλιές πεκορίνο η τυρί τριμμένο ότι έχετε
- 1 καρότο τριμμένο στον ψιλό τρίφτη
- μια τσιμπιά αλάτι
- μισό κουταλάκι μπέικιν
- αλεύρι 1,5 κούπα και λίγο παραπάνω μέχρι να έχετε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
βάζετε την ζύμη για λίγο στο ψυγείο
Επικάλυψη
- περάστε με σάλτσα τα πιτσίνια και μετά ρίξτε πάνω τριμμένο τυρί (όχι γκούντα)
- μπορείτε να ρίξετε σουσάμι ή ηλιόσπορο
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω μέχρι να πατήσουν καλά και να πάρουν ωραίο χρώμα .
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
Δημιουργός συνταγής: Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού