Τυροπιτάκια στο τηγάνι με τραγανή ζύμη



Μια συνταγή της κυρίας Ναταλίας Μουρατίδου για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ από την ομάδα στο Facebook Οι Προκομμένες/οι - Συνταγές


Τυροπιτάκια στο τηγάνι με τραγανή ζύμη

Για την ζύμη:
μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 κ.γ. κοφτό αλάτι,
1 κ.σ. ζάχαρη,
4 κ.σ. ελαιόλαδο,
νερό όσο πάρει για να γίνει μια λεία και εύπλαστη ζύμη.

Για την γέμιση:
200 γρ. φέτα,
100 γρ. ανθότυρο,
100 γρ. κεφαλογραβιέρα,
1 αυγό
πιπέρι (όσο θέλετε, εμείς βάζουμε μπόλικο για να γίνει πικάντικο).

Τα βάζουμε στο μούλτι να γίνει αλοιφή.
Ανοίγουμε την ζύμη, γεμίζουμε και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να χρυσαφίσουν.