
Μια συνταγή της κυρίας Ναταλίας Μουρατίδου για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΖΥΜΗ από την ομάδα στο Facebook Οι Προκομμένες/οι - Συνταγές
Τυροπιτάκια στο τηγάνι με τραγανή ζύμη
Για την ζύμη:
μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 κ.γ. κοφτό αλάτι,
1 κ.σ. ζάχαρη,
4 κ.σ. ελαιόλαδο,
νερό όσο πάρει για να γίνει μια λεία και εύπλαστη ζύμη.
Για την γέμιση:
200 γρ. φέτα,
100 γρ. ανθότυρο,
100 γρ. κεφαλογραβιέρα,
1 αυγό
πιπέρι (όσο θέλετε, εμείς βάζουμε μπόλικο για να γίνει πικάντικο).
Τα βάζουμε στο μούλτι να γίνει αλοιφή.
Ανοίγουμε την ζύμη, γεμίζουμε και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να χρυσαφίσουν.
Τα βάζουμε στο μούλτι να γίνει αλοιφή.
Ανοίγουμε την ζύμη, γεμίζουμε και τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να χρυσαφίσουν.