Τυροπιτάκια κουρού



Μια συνταγή της κυρίας Κατερινας Μαδικα για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τυροπιτάκια κουρού

Υλικά.
1 Βιτάμ soft 250 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ.
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Μια πρέζα αλάτι
Αλεύρι Κούλα

Γέμιση
Τυρί φέτα 400 γραμμ.
Ανθότυρο 100 γραμμ.
1 αυγό

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το Βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου,
Ρίχνουμε το μπέικιν και το αλάτι.
Τελευταίο ρίχνουμε αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει μια ζύμη μαλακή να πλάθεται.
Ανοίγουμε το ζυμάρι και με μια κούπα κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια.
Βάζουμε γέμιση σε κάθε ένα, τα διπλώνουμε και κλείνουμε πατώντας στην άκρη με ένα πιρούνι για σχέδιο.
Από πάνω αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε μαυροσούσαμο.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις έως ότου κοκκινίσουν.